Kontakt – Københavns Universitet

Grøn Campus > Kontakt

Kontakt

Grøn Campus-teamet består af:

Du kan også ringe til os på telefon 2132 8828 eller skrive på groencampus@adm.ku.dk.

Besøgsadresse:

    • Campus Service
      Store Kannikestræde 18, 3. sal
      1169 København K

Medarbejdere

Tomas Refslund Poulsen

Tomas Refslund Poulsen (trp@adm.ku.dk)
Teamleder

Baggrund:
Cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet.Arbejde hos Grøn Campus:
Jeg er teamleder for KU's overordnede bæredygtighedsindsats, Grøn Campus. Opgaven handler om at udvikle og drive strategi og overordnede indsatser således, at KU realiserer ambitionerne om at blive et af de grønneste campusområder i Europa, samt særligt når målsætningerne om reduktion af energiforbrug og CO2-emissioner. Det handler om en bred vifte af indsatser, spændende fra grønne indkøb og energirigtig adfærd for ansatte og studerende til styrkelse af energistyring og kommunikation omkring KU som grønt universitet. Realisering af indsatser og initiativer sker i et tæt samarbejde med kolleger i Campus Service og nøglepersoner på fakulteterne.Mie Gundertofte Vestergaard (
mie.vestergaard@adm.ku.dk)
Studentermedhjælp, kommunikation


Baggrund:
BA i Kommunikation og IT på Københavns Universitet. I gang med en kandidat i film- og medievidenskab.

Arbejde hos Grøn Campus:

Jeg arbejder med den interne og eksterne kommunikation af KU’s bæredygtighedsstrategi ’Grøn Campus 2020’ og løbende at synliggøre de projekter, som understøtter indsatsen. Målet er at gøre studerende, ansatte og eksterne interessenter opmærksomme på KU’s mål og fremskridt og at skabe interesse for bæredygtighedsindsatsen. Grøn Campus kommunikerer på forskellige platforme, og der vil derfor kunne findes information blandt andet på vores hjemmeside og på Facebook.
Jorge Vélez (jorge.velez@adm.ku.dk)
Studentermedhjælp, dataanalyse


Baggrund:

Bsc. Int. Kemi og Geografi på Roskilde Universitet. Er i gang med MSc. i Environmental Risk ligeledes på Roskilde Universitet. Mit fokus er miljøkemi på økosystemsskala.

Arbejde hos Grøn Campus:
Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med dataanalyse. Mit job er at indsamle, skabe overblik over og fortolke data vedrørende KUs klimapåvirkning samt energi- og resourceforbrug. Derudover hjælper jeg også med at holde kontakten med de ansvarshavende på diverse fakulteter, andre universiteter, konsulenter, leverandører og transportører, således at vi på KU bedst muligt kan holde fingeren på pulsen omkring bæredygtighed og ny udvikling.