Kontakt

Grøn Campus-teamet består af:

Du kan også skrive til os på groencampus@adm.ku.dk.

Besøgsadresse:

    • Campus Service
      Store Kannikestræde 18, 3. sal
      1169 København K

Medarbejdere

Tomas Refslund Poulsen

Tomas Refslund Poulsen (trp@adm.ku.dk)
Teamleder

Baggrund: Cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet.Arbejde hos Grøn Campus:
Jeg er teamleder for KU's overordnede bæredygtighedsindsats, Grøn Campus. Opgaven handler om at udvikle og drive strategi og overordnede indsatser således, at KU realiserer ambitionerne om at blive et af de grønneste campusområder i Europa, samt særligt når målsætningerne om reduktion af energiforbrug og CO2-emissioner. Det handler om en bred vifte af indsatser, spændende fra grønne indkøb og energirigtig adfærd for ansatte og studerende til styrkelse af energistyring og kommunikation omkring KU som grønt universitet. Realisering af indsatser og initiativer sker i et tæt samarbejde med kolleger i Campus Service og nøglepersoner på fakulteterne.


Signe Marie Obel (smobel@adm.ku.dk)
Studentermedhjælp, kommunikation


Baggrund:
Læser psykologi på Københavns Universitet.

Arbejde hos Grøn Campus:

Jeg arbejder med den interne og eksterne kommunikation af KU’s bæredygtighedsstrategi Grøn Campus og løbende at synliggøre de projekter, som understøtter indsatsen.  Målet er at gøre studerende, ansatte og eksterne interessenter opmærksomme på KU’s mål og fremskridt og at skabe interesse for bæredygtighedsindsatsen. Derudover indgår jeg i arbejdet med at lave en ny delstrategi for bæredygtighed. Grøn Campus kommunikerer på forskellige platforme, og der vil derfor kunne findes information blandt andet på vores hjemmeside og på Facebook.
Annesophie Søgaard Grøndahl (annesophiesg@adm.ku.dk

Studentermedhjælp


Baggrund: 
Bachelorstuderende, Naturressourcer (6. semester) med specialisering i miljøvidenskab, på Københavns Universitet.


Arbejde hos Grøn Campus:
Hos Grøn Campus arbejder jeg primært med at holde styr på, og udvikle brugen af, KU's data på energi- og bæredygtighedsområdet.