Kontakt

Grøn Campus-teamet består af:

Du kan også skrive til os på groencampus@adm.ku.dk.

Besøgsadresse:

  • Campus Service
    Store Kannikestræde 18, 3. sal
    1169 København K

Medarbejdere

Tomas Refslund Poulsen

Tomas Refslund Poulsen (trp@adm.ku.dk)


Teamleder

Baggrund: Cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet.Arbejde hos Grøn Campus:
Jeg er teamleder for KU's overordnede bæredygtighedsindsats, Grøn Campus. Opgaven handler om at udvikle og drive strategi og overordnede indsatser således, at KU realiserer ambitionerne om at blive et af de grønneste campusområder i Europa, samt særligt når målsætningerne om reduktion af energiforbrug og CO2-emissioner. Det handler om en bred vifte af indsatser, spændende fra grønne indkøb og energirigtig adfærd for ansatte og studerende til styrkelse af energistyring og kommunikation omkring KU som grønt universitet. Realisering af indsatser og initiativer sker i et tæt samarbejde med kolleger i Campus Service og nøglepersoner på fakulteterne.


Louise Yde ChristensenLouise Yde-Christensen (zxn951@adm.ku.dk)

Projektleder på affald, genanvendelse og ressourceeffektivitet

Baggrund: Cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS.

Arbejde hos Grøn Campus: Jeg arbejder med at forbedre rammerne for KU’s overordnede affaldshåndtering. Målet er at sikre en bedre ressourceudnyttelse via mere genanvendelse, samt at reducere KUs samlede affaldsmængder. Her er kildesortering helt afgørende. Vi arbejder derfor hen imod at give medarbejdere og studerende endnu bedre muligheder for at sortere deres affald, når de har deres daglige gang på KU


Annesophie GrøndahlAnnesophie Søgaard Grøndahl (annesophiesg@adm.ku.dk

Studentermedhjælp

Baggrund: Bachelorstuderende, Naturressourcer (6. semester) med specialisering i miljøvidenskab, på Københavns Universitet.


Arbejde hos Grøn Campus:
Hos Grøn Campus arbejder jeg primært med at holde styr på, og udvikle brugen af, KU's data på energi- og bæredygtighedsområdet.